mE-I-AkU-

mE-I-AkU-

Tuesday, July 31, 2012

KenDuri -KenDara

MAJLIS KESYUKURAN DAN BERENDOI PERMAISURI SITI QASRINA....
majlis dibuat bersama sepupu Zara dan Syuib pada 05-05-2012, terima kasih pada adik beradik jiran tetangga yang byk membantu saudara mara dan sahabat handai juga tak lupa terima kasih atas kehadiran anda memeriahkan lagi majlis.......pess



KAD JEMPUTAN


SEMPAT POSING SAMBIL ROUNDING BULATAN


SNAP FOTO BERSAMA2 BERADIK2 & SAUDARA MARA


UMMI & GUNGJUMAMA HEHE >_<



SAYA SITI QASRINA


JOMM TENGOK VIDEO JAP....


video

OK then selesai,,,next episode will be update.....tuk diri sendiri n enjoy this hehe sampai ketemu lagi esok sayonara....from love

d'tOuCh

ahakkkkk..................sambil2 tu siapkan tempahan manik check-check it out..............




My LoVesS


ERMMMMMMMMMMMMMMMMM PIN PIN.................lama gak nak discontinue citer ni pape pun ni de kesempatan boleh la teruskan apa yang patut untuk thn baru ni akhirnya 2nd Baby ku pun Alhamdulillah selamat dilahirkan pada tangga 10-01-2012 *tarikh yang same juga dengan paklang sebelah dady nye,,,, hehehe ble putun kek sesama nnt* baby girls 3.3kg Lahir di hospital SerDang SelanGor >_< @_@ DiberiNama Siti Qasrina Binti Mohd Rizal.


10-01-2012 1st Day